Svalt tyngdtäcke från Novista
Novista är ett hjälpmedelsföretag med lång erfarenhet av att utveckla banbrytande produkter som bidrar till goda sömnvanor och förbättrad livskvalitet. Novista var det första företaget att lansera ett helt mjukt tyngtäcke 2013. Nu kommer nästa innovation.

Luna Cool är ett speciellt tyngdtäcke som är särskilt utvecklat för dem som vill ha ett svalt tyngdtäcke av hög kvalité. Täcket är mjukt och följsamt tack vare sin patenterade konstruktion och sitt unika viktelement som bara går att få i ett Novista-täcke. Vikten utgörs långa fibertrådar som är omsluter kroppen och ger ett behagligt tryck. Precis som alla Novista-täcken är Luna Cool delbart för att det ska gå att tvätta i en vanlig hushållstvättmaskin som normalt bara tar 6-8 kilo tvätt.

Tyngdtäcket Luna™ Cool finns tillgänglig i vikterna, 4, 6, 8, 10 och 12 kg.

Köp Luna Cool via vår webbutik

Luna Cool utsett till bästa premiumval av Pricerunner.com

Läs hela testet här

Om Novista

Novista of Sweden är ett av Sveriges ledande företag inom kognitiva tyngdprodukter.

Med mer än 40 års erfarenhet i grunden, startades Novista av Sven-Inge Kjell år 2013. Målet var att Novista skulle blir ett företag med lika stort fokus på att bidra med kunskap, som att utveckla nya produkter. Sedan starten har vi arbetat med forskning, produktutveckling, tillverkning och på att utbilda personer inom tyngdprodukter och hjälpmedel. Allt detta arbete har gett oss en djup brunn av kunskap inom vårt område.

Idag är vi ett företag som bidrar till välmående och bättre hälsa för många människor. Både genom innovativa tyngdtäcken och tyngdvästar, samt genom att dela med oss av vår kunskap.

 

Historien bakom mjuka tunga täcken

Våra tyngdtäcken är unika och skiljer sig mycket från många av de andra tyngdtäckena som finns på marknaden. Novistas tunga täcken har ett viktelement består av en fiber som är helt mjuk och följsam, men också mycket tung i förhållande till sin volym.

Fördelen med att ha ett viktelement som är mjukt och följsamt är att våra tyngdtäcken beter sig precis som ett vanligt täcke. Det formas runt kroppen och skapar en omslutande känsla med ett jämt tryck över hela kroppen. Vikten ligger alltid på plats i täcket vilket gör att det är tyst och smidigt.

TYNGDTÄCKE FÖR PRIVATPERSONER

TYNGDVÄST

ÖVRIGT