TILLBEHÖR TILL VÅRA

mjuka TYNGDtäcken

PÅSLAKAN Ergo Cover

Påslakanet är tillverkat av satintyg 100% bomull, som ger en mjuk och skön känsla. Tack vare den unika T-öppningen är det enkelt att såväl stoppa i som att ta ur täcket ur påslakanet.

Påslakanet tillverkas i EU och finns tillgängligt i storlek 150×200 cm. Satinöverdraget är inte flamskyddat.

Påslakan tyngdtäcke Ergo Cover Novista

HYGIENÖVERDRAGET ECOVERDE®

Vårt organiska hygienöverdrag Ecoverde® är framställt av eucalyptus. Materialet är antiallergent och har en naturlig kvalster- och svampbarriär. Hygienöverdraget stretchar fint och ger en mjuk bäddmiljö.

Ecoverde® har ett naturligt inbyggt flamskydd, dvs utan kemisk behandling. Det är tätt vid läckage men släpper igenom kroppsvärme och fukt. Dragkedjor på tre sidor av överdraget underlättar att stoppa i och ta ur tyngdtäcket. Hygienöverdraget finns tillgängligt i två storlekar, stor 150×200 cm och liten 110×125 cm. Rekommenderad tvättemperatur är 60 grader men det tål upp till 95 grader C.

Hygienöverdrag tyngdtäcke överdrag Novista

TUBKUDDEN ANNA

Vår två meter långa cylinderkudde kan användas både dag och natt.
Den kan formas runt kroppen som stöd för ben, rygg eller armar när du ligger eller sitter.

Tubkudde Anna tub Novista

DEMOSTÄLLNING

Vitlackat demoställ i metall för praktisk och snygg exponering av tyngdtäcken. Stället går enkelt att montera ner och ta med vid behov.

Demo ställning tyngdtäcke exponering Novista

TORKSTÄLLNING

Ett nytvättat täcke torkar som bäst om det får hänga tills det blivit helt torrt. Vår torkställning är speciellt anpassad för tyngdtäcken och utformad så att lyftet för att hänga täcket skall bli så skonsamt som möjligt.

Torkställningen är försedd med fyra låsbara hjul.

BÄRVÄSKA

Smidig och stark bärväska för transport medföljer varje täcke. Bärväskan har två bärhandtag och dragkedja upptill. Bärväskan har en liten ficka för namnskylt och stängs med en dragkedja. Mått ca B50 x D20 x H50 cm.

Bärväska till tyngdtäcke Novista

TYNGDTÄCKE FÖR PRIVATPERSONER

TYNGDVÄST

ÖVRIGT