Tillverkat i portugal

Tyngdtäcke tillverkat i EU

I de trakterna norr om Porto återfinns hjärtat av Portugals textilindustri. Historian sträcker sig ända tillbaka till mitten av 1500-talet och tillhör en av Europas äldsta. Bevarandet av tradition och yrkesstolthet, samt nyfikenhet inför nya innovationer har lett till att platsen idag anses vara en av världens mest framstående inom textiltillverkning. Här tillverkar vi alla våra produkter.

Tillverkade med kunskap och skicklighet

Vi är stolta över att producera våra produkter i ett land med stark tradition av gediget hantverk. Det innebär att våra tyngdtäcken, västar, påslakan och andra tillbehör är framställda med den kunskap och skicklighet som byggts upp över århundraden inom traktens textilindustri. Vi har dessutom en mycket stark relation med vår fabrikör och kan kontrollera att produktionen håller den kvalitets- och miljömässiga samt arbetsrättsliga standard vi värnar om.

Hög kvalité

Nästa gång du kryper ner under ett tyngdtäcke eller tar på dig en tyngdväst från Novista kan du alltså försäkra dig om att de tillverkats enligt genuin hantverkstradition och att det lever upp till våra, och dina, högra krav på funktion och kvalitet.

Fibertäcket Nova

TYNGDTÄCKE FÖR PRIVATPERSONER

TYNGDVÄST

ÖVRIGT