Tyngdtäcke från Novista utsett till bästa premiumval – igen!

Tyngdtäcket Luna Cool utses återigen till BÄSTA PREMIUMVAL i ett test av Pricerunner, tätt följt av tyngdtäcket Luna på samma poäng. Testet genomfördes av Pricerunner och väger in egenskaper som komfort, effekt och praktisk användning. 

Utdrag från testet:

Tyngdtäcket Novista Luna Cool sticker ut ur mängden. Det är inte helt lätt att göra det, men Novista lyckas faktiskt med detta konststycke. Här har vi nämligen ett delningsbart tyngdtäcke. Låt oss återkomma till varför detta är praktiskt lite senare i texten.

Detta är ett tyngdtäcke som kommer i en rejäl transport- och förvaringsväska. Något som naturligtvis är väldigt behändigt – ett tyngdtäcke är inte helt lätt att packa med sig. Men med en ändamålsenlig väska, är det enkelt att ta med sin bästa sovkompis om man ska iväg på resa eller bara fara till sommarstugan.

Under natten är Novista Luna Cool ett täcke som tynger en, på ett positivt sätt. Täcket är som en omfamning. Det känns till en början lite stelare än konkurrerande modeller. Men som med alla tyngdtäcken får man ha lite tålamod med kroppen, som måste få en chans att vänja sig. Och vänjer sig gör man. Efter ett tag upplevs inte täcket alls stelt, utan i stället enbart som den trygga tyngd man är ute efter.

Delbart och tvättas enkelt hemma

En stor fördel med Novista Luna Cool, är att det går att dela. Med hjälp av dragkedjor dras täcket enkelt isär inför en tvätt. Tvättas görs det i 60 grader och det går faktiskt till och med att torktumla om man har bråttom.

Täcket från Novista är dyrt, men då ska man bära med sig att det faktiskt finns en möjlighet att byta tyngd, om man efter en initial period inte känner sig nöjd med den tyngd man först valde. Man har också möjlighet att få vägledning av arbetsterapeuter att komma fram till vilken tyngd man ska sikta på.

Novista Luna Cool riktar sig mot personer som har lätt att bli varma om natten, och testpersonen rapporterar att hen inte har vaknat i varm panik en enda gång under perioden täcket har testats.

Detta är ett täcke som visserligen kostar mycket, men som kommer med så många fördelar att det är en bra investering om man har budgeten för det.

Läs hela testet här.

En innovation från Båstad.

Den innovativa konstruktionen och det unika viktelementet i våra tyngdprodukter bygger på kunskap förvärvad över mer än 40 år inom hjälpmedelsbranschen.

Swish Klarna Visa Mastercard PayPal Apple Pay Google Pay