Byt vikt inom 30 dagar

Bytesrätt gäller i 30 dagar från det att du tar emot ditt täcke. Vid byte är det viktigt att produkten, dess tillbehör och emballage är så nära originalskick som möjligt. Det är viktigt att originalförpackning används vid retur. Du har rätt att byta vikt en gång per köp. För att bytesrätten ska gälla behöver du kontakta någon av våra arbetsterapeuter för konsultation innan du skickar tillbaka täcket.

Så här utnyttjar du bytesrätten

  1. Testa tyngdtäcket och följ instruktionerna för invänjningsperioden
  2. När du provat tyngdtäcket hemma i minst 14 dagar kan du kontakta oss för en konsultation (om du inte hört av dig inom 30 dagar från det att du fått hem ditt täcke kan du inte längre byta vikt)
  3. En av våra Arbetsterapeuter ger dig råd kring val av vikt. En konsultation tar normalt cirka 10-15 minuter
  4. Du bestämmer sedan själv om du vill byta ditt tyngdtäcke samt vilken vikt du vill ha eller om du vill fortsätta med det du har
  5. Sov gott!

Du når våra arbetsterapeuter på 0431- 491310 eller via mail info@novista.se

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar kring ditt täcke när som helst. Även efter 30 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att neka byte om täcket är trasigt, smutsigt, slitet eller på annat sätt inte återsänds i skick motsvarande 30 dagars normal användning. I det fallet får du tillbaka täcket mot en returfrakt om 149 kr som betalas till oss vid uthämtningstillfället. Gäller ej återbrukade produkter.

Novista

Våra

Tyngdtäcken

Tyngdtäcke vikt

Vanliga

Frågor

Vanliga frågor

En innovation från Båstad.

Den innovativa konstruktionen och det unika viktelementet i våra tyngdprodukter bygger på kunskap förvärvad över mer än 40 år inom hjälpmedelsbranschen.

Swish Klarna Visa Mastercard PayPal Apple Pay Google Pay