Prova-på-erbjudande: 10 % rabatt på hela ordern

97 % av skolor som testat Fibertyngdvästen ser god effekt.

Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Fibertyngdvästen rekommenderas av specialpedagoger, rektorer, lärare och föräldrar.

Fungerar Fibertyngdvästen?

Sedan 2021 har cirka 2000 elever från 150 skolor i hela Sverige fått chansen att testa vår tyngdväst. Vi har följt upp och pratat med lärare, elever, specialpedagoger, rektorer och andra resurser på alla 150 skolor. Det vi tar med oss från samtalen med skolor är massor av kunskap och data om hur västen fungerar.

De vanligaste effekterna som eleverna själva och pedagoger vittnar om:

Vem har nytta av tyngdväst?

Novistas Fibertyngdväst klassas som ett medicinskt hjälpmedel och är extra uppskattad av barn autism, ADHD, psykisk och motorisk oro. Samt personer som lider av psykisk ohälsa så som ångest, depression, stress och utmattning. Vår erfarenhet säger att många fler elever än man tror har nytta av den.

Ofta tänker man på dem som syns och hörs mycket i klassrummet, men vi har sett att även lugnare elever mår bra av tyngdvästen. Det kan vara de som har mycket oro och stress inom sig, som ställer höga krav på sig själva eller som har svårt att koncentrera sig på vissa uppgifter. En tyngdväst kan hjälpa kroppen att hitta ett inre lugn.

Ett verktyg för hela klassen

Även om tyngdvästen är ett hjälpmedel för individen, ser vi att fler och fler skolor framgångsrikt använder den som ett verktyg för hela klassen. Tyngdvästen finns helt enkelt tillgänglig för alla elever som använder den när det finns behov.

Det här är Fibertyngdvästen

Vi kallar den Fibertyngdvästen därför att den har en fyllning av mjuka fibertrådar. Det är fibertrådarna som skapar vikten och gör den följsam och bekväm att ha på sig – även under längre stunder. Fibertyngdvästen är diskret och ser ut som ett helt vanligt plagg.

Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Det är svårt att veta hur fibertyngdvästen känns och fungerar för en person utan att prova, därför erbjuder vi skolor, förskolor, företag och andra verksamheter nöjd kundgaranti!

Så här funkar det: Ni beställer en väst via vår hemsida och har då möjlighet att prova den i 14 dagar. Om ni inte vill köpa västen så skickar ni helt enkelt tillbaka den efter 14 dagar. Ni betalar bara om ni väljer att köpa västen.

För att beställa via vår hemsida registrerar ni ett konto här: https://www.novista.se/register/

Kontakta oss på info@novista.se eller 0431-49 13 10 för mer information.

Prova-på-erbjudande: 10 % rabatt på hela er order!

Erbjudandet gäller skolor, förskolor och andra pedagogiska verksamheter som registrerar ett konto hos oss.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december.

Klicka här för att registrera er.


 

Vill du ha mer information? Kontakta oss via formuläret nedan.

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{{ errors.name }}

{{ errors.email }}

Jag godkänner att Novista lagrar mina personuppgifter

Ett fel uppstod, försök igen om en stund.

Tack för din förfrågan!

Vi hör av oss så fort som möjligt.

Vanliga frågor

Villkor

Erbjudandet gäller skolor, förskolor och andra pedagogiska verksamheter som registrerar ett konto hos Novista och som inte redan är kunder.

Gäller enbart vid köp av tyngdväst vid ett inköpstillfälle. Max 10 produkter. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Övriga villkor finns här.

En innovation från Båstad.

Den innovativa konstruktionen och det unika viktelementet i våra tyngdprodukter bygger på kunskap förvärvad över mer än 40 år inom hjälpmedelsbranschen.

Swish Klarna Visa Mastercard PayPal Apple Pay Google Pay