Tyngdkrage för skolan

Tyngdkragen ligger naturligt och bekvämt på axlarna och runt nacken samt ner över bröstkorgen. Tyngden skapar ett lätt tryck som sänker axlarna och ger en avslappnad nacke. Det är jämförbart med en lugna, fast hand som håller på axlarna och dämpar oro och ångest.

Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Kragen sänker axlarna och ger en avslappnad nacke

Diskret, stilren design

Tyngdkrage för skolan

Tyngdkrage från Novista ligger naturligt och bekvämt på axlarna och runt nacken samt ner över bröstkorgen. Tyngden skapar ett lätt tryck som sänker axlarna och ger en avslappnad nacke. Det är jämförbart med en lugn, fast hand på axeln som dämpar oro och ångest.

Kragen kan ge lugn och trygghet till personer som behöver hjälp med att komma till ro, skapa välbefinnande, sinnesfrid och öka koncentrations- och inlärningsförmågan. Används med fördel i klassrummet.

Tyngdkrage för skolan fram

Tyngdkrage för skolan? Då får ni prova den kostnadsfritt i 14 dagar

Det är svårt att veta hur tyngdkragen känns och fungerar för någon utan att prova, därför erbjuder vi skolor, förskolor, företag och andra verksamheter nöjd kundgaranti!

Så här funkar det: Ni beställer en krage via vår hemsida och har då möjlighet att prova den i 14 dagar. Om ni inte vill köpa kragen så skickar ni helt enkelt tillbaka den efter 14 dagar. Ni betalar bara om ni väljer att köpa kragen. Se villkor här.

För att beställa via vår hemsida registrerar ni ett konto här: https://www.novista.se/register/

Kontakta oss på info@novista.se eller 0431-49 13 10 för mer information.

Tyngdkrage för skolan sidaTyngdkrage för skolan bakifrån

 

Se fler produkter >>

Funktionell design – framtagen för att kunna användas under längre stunder

Själva viktelementet i vår tyngdkrage består av textilfibrer. Detta gör materialet extra följsamt och mjukt vilket gör att produkten skapar ett jämnt tryck över axlarna.

Tyngdkragen klarar av tvätt i upp till 60 grader men med hänsyn till miljön rekommenderar vi att kragen tvättas i max 40 grader. Vid tvätt avlägsnas tyngdpåsen och höljet tvättas separat. Den invändiga påsen med tyngd ska inte tvättas.

Garantin för Tyngdkragen gäller i 2 år. Garantin omfattar ej omild behandling. För att garantin skall gälla måste alla skötselråd för produkten ha följts.

En innovation från Båstad.

Den innovativa konstruktionen och det unika viktelementet i våra tyngdprodukter bygger på kunskap förvärvad över mer än 40 år inom hjälpmedelsbranschen.

Swish Klarna Visa Mastercard PayPal Apple Pay Google Pay